Υπηρεσίες και Υποστήριξη

Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να βρείτε την καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας σε πόσιμο νερό.

Αφιερώνουμε χρόνο και αξιολογήσουμε την επιχείρησή σας για να μπορέσουμε να σας δώσουμε την καλύτερη προσφορά με βάση το μέγεθος της εταιρείας σας, και τον αριθμό των υπαλλήλων.

Σας παρέχουμε αμερόληπτες συμβουλές για το ποια προϊόντα είναι κατάλληλα για τις ανάγκες σας και μελετούμε ποια προϊόντα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας. Οι τεχνικοί μας σε κάθε πόλη είναι άρτια καταρτισμένοι για να διασφαλίσουμε τους συντομότερους χρόνους ανταπόκρισης όταν επικοινωνείτε μαζί μας.

Το πακέτο υπηρεσιών συντήρησης που σας παρέχουμε περιλαμβάνει ένα πλήρως αυτοματοποιημένο πρόγραμμα συντήρησης και επιδιόρθωσης όλων των συσκευών μας, που εσείς απλά το απολαμβάνετε

Το Πακέτο Ολικής Κάλυψης (Total Care Package) περιλαμβάνει:

Μεταφορά και αρχική εγκατάσταση στο χώρο.

Την ετήσια συντήρηση, η οποία περιλαμβάνει την αλλαγή του φίλτρου κάθε έξι μήνες και της λάμπας UV κάθε χρόνο. Η λάμπα UV πιθανόν να αντικαθίσταται νωρίτερα, αναλόγως της χρήσης της συσκευής. Η συσκευή διαθέτει αισθητήρα επιτήρησης της ορθής λειτουργίας της λάμπας UV και σε περίπτωση μη σωστής λειτουργίας της, ενεργοποιείται ηχητική και οπτική σήμανση και διακόπτεται η παροχή νερού για λόγους ασφάλειας.

Εξωτερική απολύμανση και καθαρισμός της συσκευής (απολυμαντικό Αqua Dosa sanitiser) σε κάθε εξάμηνη επίσκεψη/συντήρηση.

Καθαρισμός (descaling) του ντεπόζιτου του ζεστού νερού από τα άλατα κάθε ένα (1) με δύο (2) χρόνια, αναλόγως της σκληρότητας του νερού της περιοχής. Θα επιθεωρείται κάθε έξι (6) μήνες.

Άμεση τεχνική υποστήριξη, επιδιόρθωση και διάθεση οποιονδήποτε ανταλλακτικών/υλικών.

Ολική κάλυψη/αλλαγή των θερμοψύκτων σε περίπτωση ολικής τεχνικής βλάβης.

Όλα τα πιο πάνω θα εκτελούνται από άρτια καταρτισμένο προσωπικό ακολουθώντας τους βασικούς κανόνες υγιεινής, όπως η χρήση γαντιών σε κάθε συντήρηση, κτλ.