FAQ’s

Με την ενοικίαση θα απολαμβάνετε το Πακέτο Ολικής Κάλυψης που περιλαμβάνει τον συνεχή έλεγχο και παρακολούθηση της συσκευής καταβάλλοντας μόνο το σταθερό μηνιαίο ποσό. 

Το Πακέτο Ολικής Κάλυψης (Total Care Package) περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

  • Μεταφορά και αρχική εγκατάσταση στο χώρο.
  • Την ετήσια συντήρηση, η οποία περιλαμβάνει την αλλαγή του φίλτρου κάθε έξι μήνες και της λάμπας UV κάθε χρόνο. Η λάμπα UV πιθανόν να αντικαθίσταται νωρίτερα, αναλόγως της χρήσης της συσκευής. Η συσκευή διαθέτει αισθητήρα επιτήρησης της ορθής λειτουργίας της λάμπας UV και σε περίπτωση μη σωστής λειτουργίας της, ενεργοποιείται ηχητική και οπτική σήμανση και διακόπτεται η παροχή νερού για λόγους ασφάλειας.
  • Εξωτερική απολύμανση και καθαρισμός της συσκευής (απολυμαντικό Αqua Dosa sanitiser) σε κάθε εξάμηνη επίσκεψη/συντήρηση. 
  • Καθαρισμός (descaling) του ντεπόζιτου του ζεστού νερού από τα άλατα κάθε ένα (1) με δύο (2) χρόνια, αναλόγως της σκληρότητας του νερού της περιοχής. Θα επιθεωρείται κάθε έξι (6) μήνες.
  • Άμεση τεχνική υποστήριξη, επιδιόρθωση και διάθεση οποιονδήποτε ανταλλακτικών/υλικών.
  • Ολική κάλυψη/αλλαγή των θερμοψύκτων σε περίπτωση ολικής τεχνικής βλάβης.
  • Όλα τα πιο πάνω θα εκτελούνται από άρτια καταρτισμένο προσωπικό ακολουθώντας τους βασικούς κανόνες υγιεινής, όπως η χρήση γαντιών σε κάθε συντήρηση, κτλ.

Αφού επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 7000 0178 για να αφήσετε τα στοιχεία σας, θα σας επικοινωνήσει ο τεχνικός μας για να διευθετήσετε συνάντηση στον χώρο σας.

Με τη βοήθεια του τεχνικού μας θα αποφασίσετε το κατάλληλο σημείο που θα θέλατε να εγκατασταθεί η συσκευή και αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, που διαρκεί περίπου 20 λεπτά, θα ενημερωθείτε πλήρως για το πώς εργάζεται και πως να χρησιμοποιείτε με ασφάλεια τη συσκευή.

Με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης της συσκευής ο τεχνικός μας θα σας βοηθήσει να συμπληρώσετε και να υπογράψετε το συμφωνητικό έγγραφο που γίνεται μεταξύ μας, σε ετήσια βάση και το οποίο διασφαλίζει την άριστη συνεργασία μεταξύ μας.

Με την υπογραφή του συμφωνητικού εγγράφου θα πρέπει να προχωρήσετε στην προκαταβολή των πρώτων τριών (3ών)μηνών του συμβολαίου με μετρητά ή μέσω πιστωτικής κάρτας, έναντι απόδειξης είσπραξης. Οι επόμενοι μήνες πληρωμής από τον τέταρτο (4ο) και μετά μπορούν να πληρώνονται μέσο πιστωτικής κάρτας κάθε μήνα ή με την ενεργοποίηση πάγιας τραπεζικής εντολής (Standing Order)από τον πελάτη. Το έντυπο ενεργοποίησης σας το παρέχει η εταιρεία μας μέσω του τεχνικού μας

Ο Τεχνικός μας αφού ενημερωθεί από το λογισμικό μας σύστημα CRM (Customer Relationship Management)για το πότε πρέπει να γίνει η προληπτική συντήρηση μιας εγκατάστασης, σας καλεί τηλεφωνικά για να διευθετηθεί συνάντηση στον χώρο σας. 

Η επίσκεψη για τη συντήρηση της συσκευής γίνεται μόνο από το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας δύο φορές τον χρόνο και περιλαμβάνει την αλλαγή του φίλτρου κάθε έξι μήνες και της λάμπας UV κάθε χρόνο. Το φίλτρο αλλά και η λάμπα UV πιθανόν να αντικαθίστανται νωρίτερα, αναλόγως της χρήσης της συσκευής και άλλων παραγόντων.

Σε περίπτωση βλάβης ή μη καλής λειτουργίας της συσκευής μην διστάσετε να καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο στο 7000 0178 δίνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία σας και περιγραφή της βλάβης που αντιμετωπίζετε, ούτως ώστε να μπορεί να σταλεί τεχνικός για άμεση εξυπηρέτηση. 

Ξόδευε λιγότερα. Πάρε περισσότερα.

Εξοικονομήστε άμεσα 30-70% αλλάζοντας από ψυγείο εμφιαλωμένου νερού σε ψυγείο νερού δικτύου με φίλτρα και λάμπα UV. 

Αφού πληρώνετε ήδη ένα ποσό για εμφιαλωμένο νερό, συνεχίστε να πληρώνετε ένα σταθερό ποσό και απολαύστε περισσότερο και καθαρότερο νερό για 365 ημέρες του έτους.


Απλό και βολικό

Εύκολο στην χρήση που σας κάνει να νιώθετε ασφάλεια και ευχαρίστηση.

Είναι μια ατελείωτη πηγή πόσιμου νερού, χωρίς να ανησυχείτε για την ανύψωση της πλαστικής μπουκάλας με κίνδυνο τραυματισμού και πόνου στην μέση.  

Διαθέτουμε επιλογές για κάθε περίπτωση, θερμοψύκτες του πάγκου, καθώς και μία σειρά από θερμοψύκτες επιδαπέδιου τύπου, αναλόγως των αναγκών σας. 

Νερό που δεν κοστίζει στη γη μας

Τα χρώματα της εταιρείας μας είναι το μπλε και μαύρο, αλλά σκεφτόμαστε πάντα πράσινα και οικολογικά. Όλες οι συσκευές νερού που συνδέονται με το δίκτυο της πόλης είναι φιλικές προς το περιβάλλον, χρησιμοποιώντας νερό που έχει ήδη διοχετευτεί στις εγκαταστάσεις σας.

  • Μειώστε το αποτύπωμα άνθρακα κατά 72% με τις συσκευές Waterlogic
  • Μειώστε τη χρήση και την απόρριψη πλαστικών μπουκαλιών στο περιβάλλον

Οι συσκευές μας διατίθενται μόνο για ενοικίαση. Οι συσκευές Waterlogic είναι υψηλών προδιαγραφών και το κόστος αγοράς της θα ήταν πολύ ψηλό. Έτσι παγκοσμίως η εταιρεία Waterlogic κάνει δυνατή την χρήση των συσκευών της σε κάθε οργανισμό/εταιρεία ή οικία με την δυνατότητα ενοικίου   

Οι συσκευές Waterlogic διαθέτουν ένα ευρή φάσμα πιστοποιήσεων όσον αφορά τα φίλτρα την λάμπα UV, καθώς επίσης ότι όλα τα μέρη που συνθέτουν την συσκευή, είναι ασφαλή και κατάλληλα για χρήση.